VIAVERA: Gold Partner 2020

VIAVERA: Gold Partner 2020

VIAVERA: Gold Partner 2020 640 416 Het VWBO

Geen nummers. Mensen!

Op onze krappe arbeidsmarkt vormt het vinden van de juiste m/v een grote uitdaging. Dat geldt voor vrijwel elke functie binnen sales, finance, HR, admin, marketing,…. Het uiterst moeizaam rekruteren en selecteren van gemotiveerde en bekwame medewerkers zet een rem op de groei van talrijke bedrijven.

Viavera Recruitment gaat door waar andere rekruteringsbureaus afhaken. Het zoeken en vinden van topkandidaten vereist expertise, creativiteit en doorzettingsvermogen. Gelukkig hebben wij hiervoor de juiste gedreven recruiters in huis. Onze HR-experts adviseren u proactief bij aanvang van het rekruteringsproces zodat onze opdracht een maximale slaagkans heeft.

Kandidaten zijn voor onze recruiters geen nummer. Wij behandelen hen dan ook met het allergrootste respect. We nodigen kandidaten pas uit voor een interview na een voorafgaande grondige screening. Zo verliezen we niemands kostbare tijd. Onze selectiegesprekken zijn psychologisch onderbouwd en zijn diepte interviews.

Deze aanpak wordt sterk gewaardeerd door zowel de kandidaten als de bedrijven die ons inschakelen. We selecteren uitsluitend sollicitanten die aan het verwachte profiel voldoen.

Onze onderscheidende aanpak rendeert, zo blijkt na 25 jaar. Steeds meer grote KMO’s en multinationale ondernemingen vertrouwen ons als vaste partner de werving en selectie van al hun vacatures toe. Eens klant bij Viavera Recruitment blijf je klant want we nemen onze opdrachten allerminst lichtzinnig op. Het aantrekken van de juiste medewerkers maakt op een krappe arbeidsmarkt het verschil tussen winnen of verliezen. Ook voor u gaan we graag aan de slag!

https://www.viavera.be/

Onze website gebruikt functionele cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Meer info hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Privacyverklaring