Nieuw lid: Heremans Printing

Nieuw lid: Heremans Printing

Nieuw lid: Heremans Printing 369 136 Het VWBO

Vakmanschap doorheen generaties.

We noteren 1976 wanneer Drukkerij Heremans wordt opgericht. Alfons Heremans start met een snijmachine en een drukpers die slechts één kleur kan drukken. Een jaar later komt Mia erbij.

“Heremans Printing is een familiebedrijf in hart en nieren.
Je merkt het van bij het eerste contact.
Direct, persoonlijk en betrokken word je op weg geholpen.” 

Vandaag staan dochter Jo en zoon Bart aan het roer. Bart is verantwoordelijk voor de productie, Jo focust op de klantenrelaties. Ondertussen zijn ook het machinepark en het personeelsbestand mee gegroeid. Negen medewerkers zijn actief in de drukkerij en er wordt gewerkt met drie persen van Man Roland. Drie digitale printers zorgen voor nog lagere opstartkosten, meer flexibiliteit, en een resem aan mogelijkheden bij kleine oplages.

Bij ons geen communicatie via modules en interfaces, maar één op één contact met echte mensen. Zo kunnen we je persoonlijk begeleiden. Heremans Printing vertaalt je idee naar het juiste papier, formaat & de gepaste druktechniek. We waken mee over het budget en houden je timing scherp in de gaten.
Heremans Printing denkt actief met je mee en heeft 40 jaar ervaring in de vingers. 

www.heremansprinting.be

Onze website gebruikt functionele cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Meer info hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Privacyverklaring