Werken aan de RO : ‘De werkvennootschap’ organiseert in de komende weken een aantal digitale infosessies voor bedrijven over een aantal projecten die in versnelling komen.

Werken aan de RO : ‘De werkvennootschap’ organiseert in de komende weken een aantal digitale infosessies voor bedrijven over een aantal projecten die in versnelling komen.

Werken aan de RO : ‘De werkvennootschap’ organiseert in de komende weken een aantal digitale infosessies voor bedrijven over een aantal projecten die in versnelling komen. 415 439 Het VWBO

De infosessie over de sneltram lijkt voor de leden van het VWBO zeker een nuttige, gezien de nabijheid van het project (zone A12, Asse, Meise, Grimbergen,…).

Ontdek de toekomst van de Leopold III-laan.
Kom alles te weten over de werken aan de Boudewijnlaan (F29).
Benieuwd naar de plannen voor de Sneltram langs de A12?

Ontdek de toekomst van de Leopold III-laan tijdens een digitale infosessie

Na jaren van plannen wordt de heraanleg van de kruising van de Leopold III-laan (A201) met de Ring rond Brussel concreet.
Als de vergunning is afgeleverd, start aannemersgroep SPI.R0 in het najaar van 2024 met de werkzaamheden. De komende 3,5 jaar vormen we de turbineknoop om tot een stadsboulevard omgeven door een groen park met plaats voor een opengelegde Woluwe en fiets- en wandelpaden.

De plannen worden toegelicht aan bewoners op infomarkten in Diegem-Lo (16 januari) en Zaventem (18 januari).
Om ook bedrijven en grote organisaties te informeren over de toekomst van dit knooppunt organiseert het Bedrijvenpunt een digitale infosessie op vrijdag 19 januari tussen 13u en 14u.
 
Bedrijfsleider, eigen zaak, verantwoordelijke in een sportzaal of bijvoorbeeld een ziekenhuis? Schrijf je dan zeker in via onderstaande link en dan ontvang je enkele uren voor aanvang van de digitale infosessie een Teams uitnodiging.
Schrijf je hier in
Kom alles te weten over de werken aan de Boudewijnlaan (F29) tijdens een digitale infosessie

Stap voor stap bouwen we aan de fietssnelweg F29 tussen Brussel en Leuven. Zo zie je momenteel de houten fietsbrug staan ter hoogte van de Tervurenlaan. Deze fietsbrug wordt in het voorjaar 2024 op haar plaats gelegd over het Vierarmenkruispunt. De F29 gaan we doortrekken tot in Leuven en hiervoor starten de werken op korte termijn.
 
Begin 2024 startten we met voorbereidende werken aan het deel van de F29 tussen Tervuren en Leuven. Vanaf februari wordt er gewerkt aan de Koning Boudewijnlaan. Deze werken kunnen mogelijks hinder veroorzaken. Om bedrijven en grote organisaties correct te informeren over de werken organiseert het Bedrijvenpunt een digitale infosessie op maandag 22 januari tussen 12u30 en 13u30.

Is je bedrijf langs de Koning Boudewijnlaan gelegen of kan hinder de werking van je bedrijf of organisatie beïnvloeden? Schrijf je dan zeker in via onderstaande link en dan ontvang je enkele uren voor aanvang van de digitale infosessie een Teams uitnodiging.
Schrijf je hier in
Benieuwd naar de plannen voor de Sneltram langs de A12? Schrijf je dan in voor onze digitale infosessie!

Begin 2024 zetten we belangrijke stappen voor de realisatie van de Sneltram A12. Om bewoners te informeren organiseren we eind januari een infoweek. Doorheen deze week houden we halt langsheen het traject van de Sneltram.Om naast bewoners ook bedrijfsleiders, zaakvoerders of andere verantwoordelijken te informeren organiseert het Bedrijvenpunt tijdens de infoweek ook een digitale infosessie op maandag 29 januari tussen 12u30 en 13u30.
 
Kan het project van de Sneltram impact hebben op het functioneren van je bedrijf of organisatie? Schrijf je dan zeker in via onderstaande link en dan ontvang je enkele uren voor aanvang van de digitale infosessie een Teams uitnodiging.
Schrijf je hier in

Meer info: bedrijvenpunt@werkenaandering.be

Onze website gebruikt functionele cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Meer info hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Privacyverklaring