N9 Asse : werken aan industriezone Broekooi

N9 Asse : werken aan industriezone Broekooi

N9 Asse : werken aan industriezone Broekooi 150 150 Het VWBO

Werken aan industriezone Broekooi: tien dagen hinder vanaf maandag 15 november

Het Agentschap Wegen en Verkeer, de gemeente Asse, Aquafin en Farys voeren vanaf augustus 2020 werken uit op de Brusselsesteenweg in Asse. Via deze nieuwsbrief informeren we je op regelmatige tijdstippen over de inhoud en de voortgang van de werken. De website www.wegenenverkeer.be/asse geeft een volledig overzicht van het project. Heb je bijkomende vragen over de werken of de bereikbaarheid van je woning of handelszaak? Neem dan contact op met onze bereikbaarheidsadviseur via bereikbaar-vlbr@wegenenverkeer.be

Herstellen betonplaten en asfaltstrook ter hoogte van Broekooi
Vanaf maandag 15 november zal de aannemer verderop de huidige werfzone starten met enkele noodzakelijke herstellingen van het wegdek. Ter hoogte van de industriezone Broekooi worden eerst een aantal betonplaten op het rijvak richting Asse vervangen. Op zaterdag 27 november herstellen we tot slot ook nog de asfaltstrook aan de uitrit van Broekooi.

Gewijzigde verkeerssituaties op industriezone, doorgaand verkeer op steenweg altijd mogelijk
Zowel tijdens het vervangen van de betonplaten als bij de herstelling van de asfaltstrook blijft doorgaand verkeer langs de werfzone op de Brusselsesteenweg (N9) altijd mogelijk in beide richtingen, maar veranderen de rijroutes van en naar de industriezone Broekooi.


Hinder van maandag 15 november tot en met vrijdag 26 november in kaart

  • Om het verkeer vlot te laten verlopen, worden zowel Breker (wegrijdend van de N9) als Broekooi (rijdend naar de N9) éénrichting.
  • Broekooi vanop de Brusselsesteenweg inrijden, zowel komende vanuit Asse als komende vanuit Zellik, is dus niet mogelijk.
  • De industriezone bereiken kan enkel via Breker. De bloembakken aan het begin van Breker zullen tijdelijk verwijderd worden, zodat de bareel daar open kan.

De industriezone uitrijden gebeurt via Broekooi.

Hinder van zaterdag 27 november (14u) tot zondag 28 november (3u ‘s nachts)
in kaart

Opgelet: bij het herstellen van de asfaltstrook ter hoogte van de uitrit aan Broekooi op zaterdag 27 november gelden er voor een periode van 10 uur andere verkeerssituaties.

  • De afslagstrook vanop de Brusselsesteenweg richting Broekooi is opnieuw open. Inrijden naar de industriezone via Broekooi kan enkel komende vanuit Zellik
  • Eenrichtingsverkeer wordt dus omgedraaid. De industriezone uitrijden gebeurt via Breker. Het
  • Verkeer vanuit Asse dat Broekooi wil inrijden, moet een omleiding volgen via de af- en oprit Vliegwezenlaan.
  • Fietsers op de Brusselsesteenweg moeten afstappen en te voet verder gaan over het zebrapad en langs de werfzone.

Ook nu blijft de bareel aan Breker openstaan.

Bekijk het kaartmateriaal en de verkeerssituatie in detail op onze webpagina https://wegenenverkeer.be/werken/herinrichting-brusselsesteenweg-tussen-vaal-en-langestraat/actuele-hinder

Onze website gebruikt functionele cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Meer info hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Privacyverklaring