Grijp hier je kans om op avontuur te trekken! ‘The warbird routes’

Grijp hier je kans om op avontuur te trekken! ‘The warbird routes’

Grijp hier je kans om op avontuur te trekken! ‘The warbird routes’ 1024 1020 Het VWBOIedereen kent wel de charimatische willys jeep. Het is immers hét symbool van de Bevrijding.

Grijp hier jouw kans om op avontuur te trekken aan het stuur ervan. Je kan het als heerlijke gezinsuitstap doen of je kan met jouw team er een actieve doe-dag van maken. We beschikken over drie willys voor de ritten.

We hanteren het thema van de luchtoorlog die boven ons land woedde tijdens WO2. In alle routes gaan we door veld en bos naar de crashsites van neergestorte vliegtuigen.

Je hebt vier mogelijkheden om dit te doen:

 1. Warbird route medium – €190,00 per jeep van 4 personen, inclusief btw – een rit van 2/3 uur – online plannen via de website
   
 2. Warbird route maxi – €315,00 per jeep van 4 personen, inclusief btw – een rit van 4/5 uur met break in de mess van het vliegveld van Grimbergen.

  www.rentawillys.com – online plannen via de website
   
 3. 2-daagse special – €1.550,00 per jeep van 4 personen, inclusief btw – een 2-daagse rit van 250km en virtuele vlucht met straaljager.

  https://www.rentawillys.com/warbirdroute2daagse-special-voor-de-80-ste-verjaardag-van-de-bevrijding.html Plannen in overleg.
 1. Jeeps & Coffee – Groepsevent in eigen US camp, met ritten, activiteiten, BBQ en nachtritten en prijs in functie van de vraag.
  Planning in overleg.
   

Boek jouw rit zonder uitstel want 2024 is het jubileumjaar van de 80ste verjaardag van de Bevrijding.
De vraag zal enorm zijn en VOL = VOL!

Interesse? Wenst u bijkomende informatie? Neem gerust met ons contact op via e-mail: willys@rentawillys.com of contacteert mij op volgend gsmnr.: +32 (0)486/10 32 96.

Tot binnenkort,
Philippe Deweerdt

Onze website gebruikt functionele cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Meer info hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Privacyverklaring