De Smet Carrosserie : Gold partner 2023

De Smet Carrosserie : Gold partner 2023

De Smet Carrosserie : Gold partner 2023 1024 724 Het VWBO

De Smet Carrosserie, kortweg DSC, is een onafhankelijk, alle-merken-carrosseriebedrijf voor personen-, bestel- en vrachtwagens. En dit reeds meer dan 40 jaar. De zaak werd opgestart door Myriam De Smet en haar echtgenoot Etienne Desmedt, en sinds enkele jaren zijn ook hun 3 dochters Inge, Jill en Sofie en hun schoonzoon Christophe actief in de zaak, wat impliceert dat je sowieso voor wat dan ook bij iemand van de familie terecht komt of kunt. DSC is vandaag door haar zin voor perfectie, klantgerichtheid en jarenlange ervaring uitgegroeid tot een belangrijke partner voor ondernemingen, verzekeringsmaatschappijen en particulieren.

De verhuis naar het state-of-the-art bedrijfspand in Drogenbos in 2007 is ongetwijfeld het resultaat van een voortdurende waakzaamheid op vlak van klantentevredenheid. “Bij DSC hechten we uitermate veel belang aan een correcte dienstverlening en een gemoedelijke relatie met de klant. Het vormt de basis van het vertrouwen dat we al jaren genieten van onze klanten. En dat willen we graag zo houden. Onze zaak in Drogenbos is zeer vlot bereikbaar, beschikt ruime parkeergelegenheid, en biedt een grote, hypermoderne infrastructuur aan om een vlotte doorrijtijd te garanderen – wat zowel de kosten voor de klant drukt, alsook het milieu ten goede komt”.

Onze website gebruikt functionele cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Meer info hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Privacyverklaring